Er kompletta leverantör av tak och fasad inom plåt och tätskikt

Vi strävar efter att vara ett modernt och effektivt företag som använder den senaste tekniken för att möta och uppfylla våra kunders krav och behov. Vi utför alla typer av tak-och fasadarbeten och med våra etablerade samarbetspartners löser vi det mesta.

Plåtslageri

ROT

Vi är ett komplett byggnadsplåtslageri med egen verkstad och tillverkning. Huvudinriktningen ligger på renoverings- och ombyggnadsentreprenader, där vi gärna tar ett helhetsansvar enligt kundens önskemål.

Ett blått plåttak sett från ovan i Stockholm.

Vi arbetar med alla förekommande material inom yrket. Takomläggningar på äldre hus runt om i Stockholm är en betydande del av vår verksamhet och något vi brinner för. Det kan vara band- eller skivtäckningar i stålplåt, aluminium, koppar och rostfritt.

Vår förmåga att hålla en hög nivå gällande allt från själva plåtslageriet, kommunikation mellan kunden och våra anställda, samt goda rutiner kring dokumentation, gör oss till en självklar samarbetspartner för bostadsrättsföreningen, konsulten, fastighetsbolaget och byggföretaget.

Nyproduktion

Vi utför också entreprenader inom nybyggnationer, där vi varit delaktiga i projekt som Biomedicum, Karolinska Institutet, Huddinge Sjukhus och många olika kommersiella fastigheter.

Trygg Plåt